050 - 361 09 10

Angst en Paniek

Angst en paniek zijn emoties die plotseling kunnen ontstaan.  Er hoeft soms maar een kleine aanleiding te zijn, of zelfs geen aanleiding, om dit akelige gevoel op te wekken. Angst kan leiden tot paniek aanvallen.

Hieronder volgt de ervaring van Inez Steenhuis, 52 jaar:

Ik ben naar de acupunctuur praktijk gegaan, omdat ik last had van onrustige gevoelens. Ik had een soort “knoop in mijn maag” en angstgevoelens die grensden aan paniekgevoelens. Ik was soms de controle over mezelf kwijt en had daarbij erg veel negatieve gedachten. Mijn ervaring met de acupunctuur was erg positief.. In het verleden ben ik al eens eerder behandeld met acupunctuur. Het was dus niet helemaal onbekend. Dit was echter in een ander behandelcentrum. Aandacht en rust waren hier bij het Hwa To acupunctuur centrum opvallende punten.

De acupunctuur behandelingen hebben echt veel gedaan. Direct tijdens de behandelingen heb ik een diepe ontspanning ervaren. En een rustig gevoel in hoofd en lijf. Na een aantal behandelingen kan ik gelukkig dat rustige en ontspannen gevoel vasthouden. De angst en paniekgevoelens zijn groot en deels verdwenen. Er is weer rust in mijn hoofd en lichaam.

Voor andere klachten zou ik absoluut acupunctuur overwegen. Ik ben ervan overtuigd, dat bepaalde blokkades in de energiebanen van het lichaam voor heel wat klachten kunnen zorgen. De behandeling verloopt prettig en als het dan ook nog het gewenste resultaat oplevert, is dat heel fijn. Ik ben blij dat  ik met mijn klachten terecht kon bij het Hwa To acupunctuur centrum in Groningen. Zou het zo zijn dat de klachten terug komen, is het een fijn idee dat ik er weer terecht kan.