050 - 361 09 10

Referentie aangezichtspijn

Christien Wagenaar , 68 jaar
In juni 2014 kreeg ik plotseling veel pijn in mijn kaak. De pijn straalde uit naar mijn onder lip en tong. Het was een hevige pijn. De tandarts stuurde me door naar de kaakchirurg. Die kon niets voor mij doen. In december 2014 begon ik met acupunctuur en na 9 behandelingen was de pijn voor 85% weg. Er bleef een klein restje over midden op mijn onderlip. Na nog vijf behandelingen was de pijn op sommige momenten helemaal weg. Soms voel ik nog een klein plekje in mijn onderlip.
Ik ben erg blij dat ik met behulp van acupunctuur van de pijn af ben. De behandeling vond ik plezierig en rustgevend. Ik heb mijn tandarts over de behandeling verteld en die beaamde dat acupunctuur bij deze klachten kan helpen. Mocht het zo zijn, dat de klachten weer verergeren, dan kom ik weer bij het Hwa To Acupunctuur Centrum terug.

Successful treatment of severe trigeminal neuralgia pain by acupuncture

A 66-year-old woman suffering from severe trigeminal neuralgia pain for 25 years and had no beneficial effects from several therapeutic methods, including medication (carbamazepine, gabapentin and valproic acid), nerve block and radiofrequency rhizotomy of the infraorbital branch of the trigeminal nerve, was successfully treated with acupuncture. After 14 acupuncture treatments in 6 weeks, she was completely free of pain and was still pain free at 6 month.

lees meer

Contact

Bezoekadres (locatie UMCG): Triadegebouw
Ingang 25 Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) via Ingang Noord (Vrydemalaan) of Ingang Petrus Campersingel.

Bel of mail ons