050 - 361 09 10

Patiëntenervaring Elvira Korse, 35 jaar

Ik ben snel moe, mijn energie is snel op. Dat is voor een groot deel te wijten aan psychische klachten die ik heb. Na bijvoorbeeld een dag werken ben ik ’s avonds moe en kan ik nog weinig doen daardoor. Ook ben ik geestelijk snel uit balans, in de stress.

Ëén dag na mijn eerste acupunctuur behandeling, kon ik ’s avonds na een dag gewerkt te hebben, stofzuigen. Dat is voor mij heel bijzonder. Ook merkte ik dat ik veel minder snel van slag was. Ik voelde , en voel me nog steeds (een week later) veel meer in balans. Zaken waar ik normaal van slag van raak, uren of dagen over pieker en die een groot deel van mijn leven in beslag namen, waren nu veel minder heftig. Na een paar uur was het ok.

Ik heb pas een eerste acupunctuur behandeling gehad, maar merk nu al een groot verschil.

Acupuncture reduces chronic fatigue

A study in Korea found Chinese acupuncture reduces chronic fatigue.

lees meer