050 - 361 09 10

Gezichtsverjonging, Cosmetische Acupunctuur

Kan acupunctuur iets doen op het gebied van gezichtsverjonging?
Eeuwen geleden, in het oude China werd Acupunctuur al ingezet voor het behoud van de schoonheid van vrouwen. De vroege keizers lieten hun vrouw en maîtresses behandelen door acupuncturisten, zodat ze er mooie, jong en aantrekkelijker uitzagen en uit bleven zien.

Tegenwoordig zijn andere technieken, zoals het inspuiten van Botox, het lokaal inbrengen van lichaamseigen vet (lipofilling) en een facelift bekende methodes om rimpels weg te halen en er jonger uit te zien. Deze methoden zijn ingrijpend en soms pijnlijk. Sommige methodes moeten regelmatig herhaald worden.

Acupunctuur is een minder ingrijpende manier om er frisser uit te gaan zien. Grote risico’s zijn er niet. Er is wel kans op een enkele blauwe plek, maar dat trekt weer weg. Een serie van 10 behandelingen is minimaal nodig voor een zichtbaar resultaat. De resultaten zijn echter niet spectaculair..

Is acupunctuur geschikt voor iedereen?
Nee, als er sprake is van diepe plooien of rimpels en een uitgesproken slappe huid, die al jaren slap is, dan werkt deze methode niet sterk genoeg. Ondiepe rimpels en een grauwe gelaatskleur kunnen wel behandeld worden.

Wat kunt u verwachten van Facial Rejuvenation met acupunctuur?
De resultaten zijn prima, maar niet spectaculair. Acupunctuur kan in het bijzonder voor de volgende klachten werken:
pigment vlekken; deze zijn goed te verwijderen
rimpels; diepe rimpels worden minder diep; ondiepe kunnen verdwijnen
wallen; grauwe walen worden minder grauw
gezwollen onder de oogleden; de zwelling zal afnemen
grauwe teint; u zult er frisser uit gaan zien
algemene uitstraling: de uitstraling wordt sprankelender

Hoe verloopt de behandeling?
Behalve dat er haar fijne naalden in het gezicht geplaatst worden, komen er ook naalden elders in het lichaam. De acupuncturist kijk naar uw tong en bepaalt waar de naalden komen. Algemene klachten, zoals moeheid of slecht slapen worden meegenomen. Als de naalden ingebracht zijn, blijft u 20 a 30 minuten liggen. Daarna worden de naalden verwijderd.

Natuurlijk uiterlijk
Het mooie van deze behandelmethode is dat de verjonging er natuurlijk uit ziet. Reacties als: “ Wat zie je er goed uit”, of “ Ben je bij de schoonheidsspecialiste geweest” zijn te verwachten.  De verandering vindt geleidelijk plaats en na 10 behandelingen zie je resultaat.

Mw. Zeegers is door de bekende Amerikaanse acupuncturiste Virginia Doran  opgeleid .  Als u zich bij ons aanmeld voor cosmetische behandelingen zult u door Martien Zeegers geholpen worden.

 

 

 

 

 

 

Doutzen Kroes onthult haar skincare geheim waar veel naalden bij komen kijken

Doutzen onthult dat ze gebruik maakt van een zogeheten gezichtsverjonging behandeling bij acupuncturist. Het supermodel krijgt naalden in haar handen, voeten en gezicht die de aanmaak van collageen versterken. Dit zorgt ervoor dat de huid elastischer blijft, minder snel rimpels krijgt en dus op een tragere manier veroudert ......

lees meer