050 - 361 09 10

Hr. van Berkel 61 jaar, chronische depressie

In 2008 had ik een depressie en deed als gevolg van de medicatie een zelfmoordpoging. Ik ben naar het ziekenhuis gegaan en kreeg zware medicatie. De psychiater wilde de medicatie verhogen, maar ik wilde dat niet. Ik voelde me slap, kwam 10 kilo aan, kreeg een kort lontje en lag elke nacht te zweten in mijn bed. Als gevolg van de medicatie kreeg ik veel hoofdpijn. Inmiddels ben ik drie soorten medicatie verder en is de diagnose bij de psychiater een aantal keer bijgesteld. Mijn vertrouwen in de psychiater is weg en ik probeer nu met acupunctuur weer in balans te komen.

Na vijf acupunctuur behandelingen begon ik me langzaam beter te voelen; voel ik me minder warrig. De onrust in mijn hoofd ben ik kwijt en ik heb minder rare gedachten. Ik erger me niet meer zo. Het voelt alsof mijn hoofd door de verkeerde medicatie op hol is geslagen.

Ik bouw mijn medicatie nu voorzichtig af.