050 - 361 09 10

Patiënetnervaring doorbrekende verstandskies: Marcel 52 jaar

Jicht en Verstandskies
Marcel, 51 jaar
Een jaar geleden heb ik een jicht aanval gehad die met westerse medicatie in eerste instantie de kop is ingedrukt. Ik bleef echter wat lichte klachten houden, van lichte pijn in het gewricht bij mijn teen tot aan jeuk of een kriebelig gevoel. Het gewricht bij de grote teen bleef paars kleurig.  Ik ben met acupunctuur en Chinese kruiden behandeld. Vandaag had ik ook last van een doorkomende verstandskies en dat is meegenomen in de behandeling.
Mijn ervaring met acupunctuur is heel prettig. De naalden en de kruiden hebben de jicht grotendeels  verdreven. Ik heb geen pijn of  jeuk of iets anders meer. Het gewricht ziet er beter uit; het is niet meer paars. Ik heb ook veel meer energie. Ooracupunctuur voor een verstandskies was nieuw voor mij.
Het effect van de behandeling is heel prettig en eigenlijk al onmiddellijk. Ik kan weer normaal bewegen, heb geen raar gevoel meer in mijn voet. En de verstandskies is een stuk rustiger na de behandeling. Kortom, ik ben helemaal blij.