050 - 361 09 10

Patiënten ervaring post natale klachten Hendrika 38 jaar

Na de geboorte van ons derde kindje bleef ik een aantal vage klachten houden, zoals: een pijnlijke linker heup, een zeer stuitje, terugkerende rugpijn, extreme vermoeidheid, zeer zwakke buikspieren en een algemeen gevoel van onbalans. Natuurlijk weet ik ook wel dat het na een zwangerschap en bevalling maanden kan duren voordat je lichaam weer een beetje “in balans” is, maar ik wilde het herstel graag een handje helpen en ben daarom 3,5 maanden na de bevalling met acupunctuur bij HwaTo begonnen.

De behandelingen verliepen meestal in een vaste volgorde; eerst op mijn rug liggen en naalden aan de voorkant van mijn lijf, vervolgens omdraaien en naalden aan de achterkant van mijn lijf. Wanneer de rugpijn opspeelde, werden er ook glazen bollen  (cups) aangebracht aan de zijkant van mijn rug, zowel links als rechts. Inmiddels heb ik acht  behandelingen gehad in de afgelopen 2,5 maand en mijn klachten zijn zo goed als verdwenen. Mijn heup, stuitje en rug voelen weer “solide” aan en de pijn is verdwenen. De vermoeidheid is sterk afgenomen en ik voel me weer meer in balans. Ik heb duidelijk het gevoel dat de behandelingen mijn lichaam een extra zetje hebben gegeven om zelf te herstellen. Ik sta weer in mijn kracht en daar ben ik ontzettend blij mee!