050 - 361 09 10

Patiëntenervaring vrouw 59 jaar heeft al een jaar pijn

Ik had al een jaar last van mijn schouder en kon er niet op liggen. Daardoor sliep ik slecht. Als ik op de andere kant ging liggen, dan moest ik mijn arm op één bepaalde manier neerleggen om geen pijn te hebben.  Aankleden ging heel moeilijk en haar wassen of haar kammen kon ik niet meer. Het deed verschrikkelijk veel pijn. Alle bewegingen boven mijn hoofd kon ik niet meer maken. Dus een kopje uit het bovenste keukenkastje pakken of de was ophangen ging met pijn en moeite.  Ik ben naar het Hwa To acupunctuur centrum gegaan voor een serie behandelingen.

Tijdens de behandelingen voelde het raar; eerst kreeg ik Cups. De Cups trokken heel erg, maar dat ging snel over. De blauwe plekken, die achter bleven trokken langzaam weg. Tijdens de behandeling voelde het soms alsof er heel hard aan mijn arm werd getrokken. Ik werd 1 keer per week behandeld. Na acht behandelingen is de pijn voor 80% weg. Aankleden gaat weer goed. Ik let eigenlijk niet meer op mijn arm. Ik kan ook weer op mijn rechter kant slapen en slaap beter. Ik kan er bijna alles weer mee, alleen de bewegingen boven mijn hoofd gaan met mate. Ik ga nog een paar keer door met acupunctuur en cupping en hoop dat de verbetering doorzet. Het advies is om door te gaan met de bahandelingen tot er geen verbetering meer is te halen. ook andere klachten worden mee genomen.

3