050 - 361 09 10

Sandra, 36 jaar

Mijn partner en ik hadden een kinderwens. In het ziekenhuis bleek ,na meerdere gesprekken, dat de kans op een zwangerschap klein zou zijn. Na enige tijd werd ons verteld dat we uit behandeld waren. We mochten nog voor een laatste IVF poging gaan. Voor mijn eigen rust koos ik ervoor om eerst iets anders te proberen. Ik kwam terecht in het Hwa To acupunctuur centrum en hier  volgt mijn ervaring.

Ik werd meteen serieus genomen en ging na een prettig intake gesprek weer naar huis. Tijdens het gesprek en een eerste onderzoek, bleek dat ik een “te koude buik” had. Hierdoor is een innesteling niet mogelijk. De klachten die ik had lieten dit ook zien. Ik ben een week later gestart met de behandeling en heb alle adviezen opgevolgd. Ik heb zowel acupunctuur als Chinese kruiden gebruikt.

Langzaam begon ik me beter te voelen en kreeg meer energie. We bleven genieten van onze liefde en hadden veel vertrouwen in acupunctuur. Het ziekenhuis had minder vertrouwen in acupunctuur. Het zou niet wetenschappelijk onderbouwd zijn. Mijn partner en ik bleven ons eigen gevoel volgen, met als resultaat dat ik nu 17 weken zwanger ben. Er groeit een wondertje in mijn buik. We zijn intens gelukkig. Het ziekenhuis zegt dat het een wonder is, maar wij weten wel hoe het komt. We zijn het acupunctuur centrum ontzettend dankbaar en ik zou het iedereen aanraden.  Tijdens mijn zwangerschap ga ik nog regelmatig terug voor een behandeling. Daarmee wordt de zwangerschap ondersteund . Na de behandeling voel ik me heerlijk ontspannen.