050 - 361 09 10

Mijn ervaring met acupunctuur bij chronische hoofdpijn

Ik kamp al twee jaar met chronische hoofdpijn. Het voelt als een “strak petje” dat om mijn voorhoofd zit.  De hoofdpijn is er met name ’s ochtends.  In de loop van de dag zakt de hoofdpijn. ’s Avonds heb ik geen hoofdpijn.

Na de eerste acupunctuur behandeling werd de hoofdpijn twee dagen erger. Daarna zakte het af tot op het oude niveau. Na drie behandelingen had ik een dag minder hoofdpijn en na vijf behandelingen had ik twee dagen helemaal geen hoofdpijn . Ik erger me ook minder aan dingen en voel me steeds beter. Ik raak beter in balans en ga nog een tijdje door met de behandelingen.

Hr. van Berkel, 61 jaar

Hoofdpijn en Migraine

A research at RMIT in Australia found acupuncture effective for frequent migraine.

lees meer

Harvard Health Publishing: Acupuncture for headache

Acupuncture can be part of the solution to the immense problem of chronic pain and opiate addiction that is gripping our society.

lees meer

Hoofdpijn

lees meer